HIERONTANIEMI
Koulutettu hieroja Markku Niemi

Selkä kipeä? Kädet puutuu? Niska jumissa? Iskias vaivaa?

Hierontaniemi palvelee Sinua jo neljättä vuotta Tampereen keskustassa, Laukontorin läheisyydessä osoitteessa Satamakatu 3.
Tilat sijaitsevat katutasossa ja kadulla on hyvin pysäköintipaikkoja.

    VARAA AIKASI TÄSTÄ KLIKKAAMALLA  

 • Urheiluhierontaa
 • Klassista hierontaa
 • Lihashuoltoa
 • Akupunktio
 • Neuvontaa
 • Kineesioteippausta osana hierontahoitoa
 • Yhteistyö urheiluseurojen, -joukkueiden ja urheilijoiden kanssa mm:
  2016-2017 LeKi Hockey Mestis
  2017-2018 Tappara A-nuoret
  2016-2018 Pahalampi Inline SM-liiga

 

"Tervetuloa kaikennäköiset, -kokoiset ja -ikäiset hierontaan! Minulla on Koulutetun hierojan ammattitutkinto Tampereen Urheiluhierojakoulusta. Koulutetun urheiluhierojan toimintaa valvoo Valvira. Jos jokin asia askarruttaa Sinua hoitokäyntiin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä! Minua koskee terveydenhuoltoalan vaitiolovelvollisuus.
Varaa aika niin suunnitellaan yhdessä Sinulle sopivin hoito!"
-Markku

Klassinen hieronta:
Hieronta on hyvä keino rentouttaa lihaksia ja lieventää lihasten jännitystä, jolloin se samalla lievittää kipua, stressiä ja päänsärkyä. Hieronta on myös tehokasta lihaksiston itsehoitoa. Säännöllinen hieronta parantaa ihmisen oman kehon tuntemusta ja ennaltaehkäisee vammojen syntymistä.

Urheiluhieronta:
Urheiluhieronta vaikuttaa positiivisesti lihasten venyvyyteen ja nivelten liikkuvuuteen. Hieronta on tärkeä osa urheilijan lihashuoltoa, sillä se valmistaa lihaksia urheilusuoritukseen ja palauttaa niitä sen jälkeen. Hieronnassa huomioidaan laji ja yksilöllisyys.
Monet mieltävät urheiluhieronnan soveltuvan vain ja ainoastaan huippu-urheilijoille. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Urheiluhieronnalla on tehokkaampi ja lihasta muokkaavampi vaikutus ja se sopii kaikille.

               TERVETULOA!